Mesajul emoționant al unui medic din Botoșani după ce un pacient a murit în mâinile sale. „Am plecat toată tura acasă în tacere și cu lacrimi în ochi și cu certitudinea că suntem neputincioși în fața morții”

Un medic din cadrul Spitalului Județean Botoșani a făcut o dezvăluire cutremurătoare după ce un pacient a murit în mâinile sale. Alin Atudoroae spune cât s-a luptat personalul UPU pentru salvarea acestuia și cu toate acestea omul nu a putut fi salvat. 

Personalul medical.. Calai sau oameni sensibili si vulnerabili? Va las pe voi sa hotarati…. Astazi am resuscitat un pacient cu 3 ani mai mare ca mine. A intrat in cabinet cu dureri de spate si foarte agitat.. Experienta m-a ajutat sa-mi dau seama ca e ceva mai grav decat un lumbago.. Si din pacate temerile mele s-au adeverit… In 5 min omul care ne ruga sa ii facem un calmant a intrat in stop cardiorespirator. Timp de o ora tot personalul din UPU s-a luptat pentru viata acestui om. Am pierdut… dupa o ora am plecat toata tura acasa in tacere si cu lacrimi in ochi si cu certitudinea ca suntem neputinciosi in fata mortii”, spune medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *