FOTO Scandal sexual la Botoșani! Un bărbat este acuzat că întreține relații intime cu propria fiică, apoi o dă și altor bărbați

Caz cutremurător la Botoșani! Un bărbat de 42 de ani este acuzat de rudele fiicei sale că ar întreține relații sexuale cu ea. Ba mai mult, individul i-ar căuta clienți și o încurajează să practice prostituția.

Scandalul a pornit în acest an. Dănuț P. știa că are o fată de 14 ani, care locuiește cu mama sa, la Iași. Deși, atunci când a aflat că femeia este însărcinată, acesta a părăsit-o, anul acesta, el a mers la Iași să își vadă fiica. Timp de două zile a stat la Iași cu fiica sa, cu acordul mamei acesteia. După acest timp, bărbatul a revenit în Botoșani, iar fata a fugit și a venit cu el, spre nemulțumirea mamei, care a dat-o dispărută la Poliția din Bârnova.

Oamenii legii au găsit-o și au dus-o înapoi la mama sa, dat adolescenta de 14 ani a mai fugit de două ori. Rudele copilei au fost de-a dreptul scandalizate după a treia dispariție a ei deoarece au intrat în posesia unei fotografii în care fata era în pat cu tatăl său în ipostaze intime. Au făcut plângere inclusiv la DIICOT Botoșani, ne-a spus o rudă a fetei, care vrea să își păstreze anonimatul.

Fata a făcut prostituție. A recunoscut singură”, spune femeia.

În certificatul de naștere al fetei nu este trecut numele tatălui, astfel încât acuzația de incest trebuie dovedită. 

Procurorii DIICOT au demarat o anchetă în acest caz. Surse din rândul anchetatorilor recunosc ca acest caz nu este dintre cele mai simple, însă susțin că în acest moment cercetările sunt avansate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *