FOTO O femeie din Botoșani a născut într-o benzinărie și a aruncat copilul la tomberon

Foto: presasm.ro

O femeie de aproximativ 30 de ani, din Botoșani, a născut într-o benzinărie din Satu Mare, apoi a aruncat copilul la tomberon. Aceasta a  venit din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea.

În după-amiaza zilei de 6 august, aceasta a intrat în toaleta benzinăriei, unde a născut. Apoi, și-a băgat nou-născutul într-un tomberon plin cu dejecții umane. Noroc cu un angajat al stației de carburanți, care a auzit plânsetul copilului, l-a salvat de la moarte.

După ce a născut, femeia s-a urcat în autobuz, cu destinația Botoșani, dar în vehicul i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112. Când a fost consultată de către personalul medical, specialiștii și-au dat seama că femeia a născut recent și au făcut rapid legătura cu cazul nou-născutului abandonat. Femeia s-a ales cu dosar penal, potrivit presasm.ro.

Fetița este în afara oricărui pericol, este sănătoasă și are o greutate de aproape trei kilograme. Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au reușit să o stabilizeze și să îi salveze astfel viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *