Incredibil! Bătrână de 72 de ani, din municipiul Botoșani, prinsă cu țigări de contrabandă în Piața Mare

O bătrână de 72 de ani a fost prinsă, joi, de polițiști în timp ce vindea țigări de contrabandă în Piața Mare.

Femeia, din municipiul Botoșani, a fost depistată la primele ore ale dimineții de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, in Piata Centrala din municipiu, în timp ce deținea în vederea comercializării, cantitatea de 69 de pachete de tigarete de diferite marci, de provenienta Republica Moldova, duty-free si Belarus.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, iar cantitatea de tigarete a fost indisponibilizata si ridicata in vederea confiscării speciale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

One thought on “Incredibil! Bătrână de 72 de ani, din municipiul Botoșani, prinsă cu țigări de contrabandă în Piața Mare

  1. Felicitari lucratorilor IPJ Botosani pentru depistarea acestei batrane, prinsa cu impresionanta cantitate de 69 pachete de tigari. Sper, din toata inima ca aceasta batrana prinsa in flagrant delict sa fie si ultima din lotul persoanelor din piata mare care se ocupa cu vanzarea ilicita de tigari provenite din contrabanda. Fiat iustitia, et pereat mundus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *