Cătălin Flutur, un nou val de critici la adresa societății de salubrizare. „Urban Serv nu intervine să facă curățenie în cimitirele din Botoșani, dar își trimite oamenii să facă curățenie la Tocileni”

Primarul municipiului reședință de județ, Cătălin Flutur, a lansat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, o nouă serie de critici la adresa societății de salubrizare a Botoșaniului, Urban Serv. Edilul susține că cei de la Urban Serv nu își fac treaba.

„Coșurile de gunoi sunt pline și la ora asta. Suntem joi dimineață, coșurile sunt pline, coșurile stradale, în condițiile în care acum vreo 2-3 săptămâni, o lună și ceva, s-a dublat prețul. Într-o ședință de Consiliu Local s-a dublat prețul pentru colectarea din coșurile de gunoi. Inițial au spus că nu facem că e prețul mic sau că nu avem preț, când s-a dublat prețul prin hotărâre de Consiliu Local de ce nu fac acum? Nu o să pot să înțeleg lucrul acesta”, a spus Flutur.

Totodată, Flutur a ridicat și problema din cimitirul Eternitatea, unde este vegetație mare și mizerie.

Știți ce este curios? Urban Serv-ul nu intervine să facă curățenie în cimitirele din municipiul Botoșani, în schimb își trimite oamenii la cimitirul din Tocileni, să facă curat în cimitirul Tocileni pentru candidatul PSD la Primăria Tocileni”, spune Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *