VIDEO Primarul Cătălin Flutur, la deschiderea noului magazin Kaufland: Să aveți vânzări colosale, să depășiți celelalte magazine din zonă!

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a participat, miercuri, la deschiderea noului magazin Kaufland din Botoșani, pentru oficialități. Alături de soția sa, Mia Flutur, edilul a transmis un mesaj către toți cei prezenți în care a subliniat importanța acestei investiții în Botoșani.

Mă bucur că ați reușit să treceți cu brio peste toate problemele apărute. Sunt convins că mai sunt câteva lucruri de retușat și o să le retușați în timp și o să le retușăm împreună. Vreau să vă felicit încă o dată din suflet, să vă mulțumesc că v-ați gândit la Botoșani. Succes și, poate astăzi e începutul, să aveți vânzări colosale, să depășiți celelalte magazine din zonă”, a spus Flutur.

Primarul Cătălin Flutur, la deschiderea noului magazin Kaufland: Să aveți vânzări colosale, să depășiți celelalte magazine din zonă! Detalii: https://www.botosaninews.ro/445259/administratie/video-primarul-catalin-flutur-la-deschiderea-noului-magazin-kaufland-sa-aveti-vanzari-colosale-sa-depasiti-celelalte-magazine-din-zona/

Gepostet von BotosaniNews am Donnerstag, 6. August 2020

Acesta este cel de-al doilea magazin din Botoșani și este situat în Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 193, cu acces atât din Bd-ul Mihai Eminescu, cât și din Calea Națională.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com