Patronul unei firme de construcții, mort după un accident de muncă

Florin S., un sătmărean, în vârstă de 39 de ani, patron al unei firme de construcții din municipiul Satu Mare, și-a pierdut viața într-un tragic accident de muncă. Potrivit informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat în cursul zilei de luni, 3 august 2020, pe un șantier din municipiul Satu Mare, situat în zona Bulevardului Lucian Blaga.

Din câte se pare, bărbatul lucra la un proiect imobiliar, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe schelă, de la o înălțime de câțiva metri. Bărbatul a fost preluat în primă fază în stare conștientă și dus la Unitatea de Primire Urgențe în vederea efectuării de investigații medicale.

Din păcate, a doua zi, respectiv marți, 4 august, starea de sănătate s-a înrăutățit, iar acesta a pierdut lupta pentru viață. Specialiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare au deschis o anchetă pentru a constatata circumstanțele cât mai exacte ale acestei drame.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare au deschis un dosar pentru ucidere din culpă în această cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *