FOTO Un exemplu pentru noi toți! Cinci fetițe din Botoșani au vândut limonadă. Ce au făcut cu banii este uimitor

Cinci fetițe din Botoșani au dat o lecție de viața din care fiecare ar trebui să învețe ceva. Acestea au decis să vândă limonadă pentru a ajuta un copil bolnav. Ale, Daria, Serena, Antonia și Maria au vândut limonadă pentru a strânge bani pentru Anastasia, o fetiță in varsta de doar 3 luni, diagnosticată cu Nev congenital gigant, din satul Poiana, comuna Braesti.

După ce multi au sărit și sar în ajutorul micuțe Anastasiei sa putem strânge suma necesara de 18.000 lei pentru operația chirurgicala cu grefe de piele artificiale la Iasi, astazi copii ne dau o lecție de viață importanta. Sosind de la alte cazuri umanitare am gasit aceste fetițe, impreuna cu fetita mea Antonia cu limonada în fața blocului pentru Anastasia. Am rămas profund impresionată de gestul lor mic și am plâns de bucurie când am văzut că nu sunt singura în acesta lupta și am acești copilași alături prin puterea exemplului”, spune polițista Simona Elena, cea care încearcă să strângă banii necesari pentru operația Anastasiei.

Fetele au zis ca vor continua astazi și mâine sa servească limonada, după ce au reușit să strângă suma de 600 lei pe care o vor duce personal micuței Anastasia, deoarece își doresc mult s-o cunoască și s-o țină în brațe.
Asa ca daca le găsiți pe raza orașului Dorohoi cu limonada, opriti-va și serviți una pentru Anastasia!

Cei care vor să doneze bani pentru operația micuței au la dispoziție conturile de la Banca Transilvania deschise pe numele mamicii TUCHIAC Mariana:
RO82BTRLEURCRT0354373201- Euro și
RO08BTRLRONCRT0354373202- Lei.
O puteti contacta pe mămica Mariana la numărul de telefon 0755268607 sau orice relații Simona Elena 0762225673.

One thought on “FOTO Un exemplu pentru noi toți! Cinci fetițe din Botoșani au vândut limonadă. Ce au făcut cu banii este uimitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *