Noi controale anti-COVID, la Botoșani. Oamenii legii au împărțit amenzi

Noi acțiuni ale polițiștilor botoșăneni pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Marti, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.4 Dorohoi, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar-Veterianare și Siguranța Alimentelor, precum și ai Oficiului pentru Protecția Consumatorului, au acționat pe raza comunelor Leorda și Broscăuți, ocazie cu care au efectuat verificări la 5 unități economice, fiind oprite pentru control 20 de autovehicule, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Cu prilejul activităților, 18 persoane au fost informate cu privire la noile reglementări, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 870 lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe raza județului Botoșani, ocazie cu care au oprit pentru control 44 de autovehicule, fiind legitimate 62 persoane. În urma abaterilor constatate, au fost reținute 2 permise de conducere și s-au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea  prevederilor O.U.G. 195/2002,  în valoare de aproximativ 18000 lei.

Și în municipiul Dorohoi polițiștii au acționat marți, cu sprijinul poliștilor locali, ocazie cu care au fost verificate 4 unități economice, au fost oprite pentru control 5 autovehicule, fiind legitimate în total 26 de persoane. În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea  prevederilor O.U.G. 195/2002, în valoare de 1350 lei, fiind reținute 2 certificate de înmatriculare, se mai arată în informarea IPJ Botoșani.

 

One thought on “Noi controale anti-COVID, la Botoșani. Oamenii legii au împărțit amenzi

  1. In piata centrala politia este inexistenta .Vanzatorii nu poarta masti , nu au dezinfectant ,iti tuses in fata . Cumparatorii scuipa ca birjarii,jumatate din ei nu poarta masti , nu respecta distanta minima ,minimala iar hoardele de politisti au disparut.
    despre ce vorbim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *