Mașină trasă pe dreapta de polițiștii botoșăneni. Motivul pentru care șoferul a rămas fără banii pe care îi avea în mașină

Un șofer din Botoșani a rămas fără banii pe care îi avea asupra sa, în urma unei percheziții a mașinii.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat în trafic, pe raza municipiului Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 38 ani din aceeași localitate.

Cu ocazia percheziționării autoturismului și a conducătorului acestuia, au fost identificate 87 pachete de țigarete, de proveniență duty free și Republica Moldova, fără documente legale de proveniență.

 Totodată, asupra conducătorului auto a fost găsită suma de 6012 lei, despre care există suspiciunea rezonabilă că provine din activități de contrabandă, fapt pentru care a fost indisponibilizată.

 ”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, țigaretele fiind ridicate în vederea confiscării”, a declarat Simona Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *