Fostul președinte al CJ, Constantin Conțac, a renunțat la acțiunile deținute la Transporturi Auto. Cine a preluat conducerea firmei!

Fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani, Constantin Conțac, a renunțat la acțiunile deținute la Transporturi Auto SA. El a cedat cea mai veche firmă privată din Botoșaniul fiului acestuia Liviu Conțac.

Constantin Conțac, acum în vârstă de 75 de ani, avea controlul asupra firmei Transporturi Auto SA,  prin intermediul Programul Acționarilor Salariați (PAS), structură juridică care deține pachetul 100% din acțiunile societății. Practic, modificarea de acționariat se produce în documente nu la firma Transporturi Auto SA, ci în interiorul PAS.

transporturi auto sa - botosaniTransporturi Auto SA este prima societate comercială cu capital privat din județul Botoșani, înregistrată în 1990, ea fiind una dintre cele mai mari firme de construcții drumuri din Botoșani. Anul trecut, societatea a avut o cifră de afaceri de 29 milioane de lei și o pierdere de 2,8 milioane de lei. 

Liviu Conțac, fost director general al Transporturi Auto, a lucrat în ultima perioadă la o altă firmă cu activitate în construcția de drumuri, Big Conf SRL, firmă deținută de soția sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *