Apel disperat pentru găsirea unui botoșănean. „Spunea că nu își mai dorește să trăiască”

O femeie din Botoșani a făcut un apel, pe Facebook, pentru a găsi un amic despre care nu mai știe nimic de săptămâni întregi și se gândește la ce e mai rău, mai ales că acesta era deprimat și avea gânduri negre.

Îl cheamă Ciotoi Marius, are în jur de 50 de ani, și are o poveste de viață demna de un Oscar”, își începe postarea femeia.

Potrivit acesteia, bărbatul a  terminat Conservatorul,  s-a căsătorit și a făcut 2 copii, dar acum câțiva ani, soția i-a murit și atunci au început să apară toate problemele lui. Durerea pierderii soției a fost prea mare pentru el și a căzut în patima alcoolului, copiii au fost preluați de o soră a soției, iar încet -încet și familia și prietenii au început să se distanțeze de el.

Mai are o singură soră care se preocupă de el dar care este la mare distanță (America) și nu îl poate ajuta prea mult, ea având deja o situație grea având copilul bolnav! Eu l-am cunoscut pe Marius anul trecut, circumstanțele nu contează! Dar pot să vă spun că trecând peste dependenta lui de alcool este un om cu foarte mult bun simt, dar cu o stimă de sine foarte scăzută, din primele cuvinte cu el, mi-am dat seama că a suferit și încă suferă foarte mult și are foarte mare nevoie de ajutor din partea oamenilor cu suflet mare, care vor să îi citească sufletul nu doar ce se vede în aparență! Revin la rugămintea față de dumneavoastră pt al găsi, și va mai rog din suflet imvatati – ma unde ma pot adresa ca sa îl ajute cineva să se reabiliteze! Am înțeles că stă pe strada și ultima dată a fost văzut în parcul tineretului din Botoșani, și spunea că nu își mai dorește să trăiască! Va mulțumesc anticipat pt ajutor și v-aș ruga foarte mult fără comentarii răutăcioase, sau prejudecăți, sunt deja prea mulți care îl judeca și prea puțin care ar vrea să îl ajute”, spune Nicoleta Pintea. Cei care pot să o ajute o pot contacta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *