Un mare hipermarket din Botoșani face angajări. Ce salarii oferă

Retailerul german Kaufland România a anunţat marţi că urmează să creeze 1.000 de noi locuri de muncă în toată ţara, până la sfârşitul lunii februarie 2021, odată cu deschiderea de noi magazine, cât şi prin extinderea echipelor actuale.

Kaufland România urmează să creeze 1.000 de noi locuri de muncă în toată ţara, până la sfârşitul anului fiscal, în februarie 2021. Noile locuri de muncă vin atât din contextul deschiderii de noi magazine, cât şi din extinderea echipelor actuale. Compania are în prezent peste 15.000 de angajaţi”, informează compania într-un comunicat.

Afacerile retailerului german Kaufland România au crescut anul trecut cu 9%, la 11,87 miliarde lei, iar profitul net cu 7,5%, la 847,66 milioane lei, potrivit datelor raportate de companie la Ministerul de Finanţe. Compania a anunţat în iunie că vrea să ajungă la 160 de magazine până în 2024, de la 132 în prezent.

Compania anunță. totdată, extinderea programul ACCES (Angajare de Candidaţi cu Cerinţe şi Evoluţii Speciale) de integrare a persoanelor cu dizabilităţi.

Acesta este un program lansat la finalul anului 2019, prin care ne dorim să oferim şanse egale tuturor, din punct de vedere social şi profesional, şi de a schimba în bine calitatea vieţii şi a dezvoltării acestora. Astfel, planul nostru este ca în următoarea perioadă să aducem în echipă peste 500 de persoane cu dizabilităţi alături de care să îndeplinim promisiunea noastră de a ne asuma responsabilităţi sociale, economice şi de mediu”, spune Estera Anghelescu, recruiting and employer branding director la Kaufland România.

Candidaţii interesaţi pot scrie pe adresa cariere@kaufland.ro.

În aprilie, în plină pandemie, Kaufland a anunțat că face sute de angajări în toată țara. Cei care vor ajunge să lucreze în magazinele Kaufland vor primi un salariu brut minim lunar în companie este de 3.650 lei, valabil de la 1 martie 2020, cu 60% peste salariul minim pe economie din România. Retailerul oferă, de asemenea, și o serie de beneficii, cum ar fi dezvoltare, program de lucru flexibil și un loc de muncă stabil.

Sursa: incont.stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com