Viceprimarul Cosmin Andrei, apel către prefect și primarul Flutur să deschidă locurile de joacă pentru copii

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a făcut, marți, un apel către prefectul Dan Nechifor și primarul Cătălin Flutur să deschidă locurile de joacă pentru copii.

Acesta spune că micuții ”au fost uitați cu desăvârșire de conducerea liberală a României” .

Nu doar că domnii de la guvern au decis că micuților nu le trebuie alocații mai mari dar acum le ia și dreptul la joacă. Înțelegem cu toții că trăim o perioadă dificilă în care sănătatea e pe primul loc dar mă întreb, din moment ce s-au deschis terasele, păcănelele și alte astfel de obiective, de ce nu se pot deschide și spațiile de joacă destinate copiilor. Domnilor guvernanți, riscuri de îmbolnăvire sunt doar dacă lăsați copiii să se joace? Sau pentru că micuții nu reprezintă interes electoral, nici pe dumneavoastră nu vă interesează de ei?”, a afirmat Cosmin Andrei.

Acesta îi cere primarului Flutur să facă diligențe către guvernul liberal pentru redeschiderea spațiilor de joacă pentru copii.

Domnule primar al municipiului Botoșani, v-ați tot lăudat cu cel mai competent guvern al României, din 1989 până în prezent. Vă adresez un apel public, în calitate de cetățean al acestei țări, de părinte și de viceprimar al municipiului Botoșani, să faceți diligențe către guvernul liberal să redeschidă spațiile de joacă pentru copii. Nu vă mai bateți joc de cei mici! Domnule prefect al județului Botoșani, dacă în alte zone ale țării, colegii dumneavoastră au putut decide redeschiderea acestor spații de joacă, cred că puteți și dumneavoastră. Trebuie doar să vreți!”, a mai spus viceprimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *