Au fost afișate notele la concursul de titularizare. Note de 1 și 2 obținute de profesorii botoșăneni

rezultate titularizareMinisterul Educației a publicat, marți, notele la concursul de titularizare în învățământ.

Mulți dintre candidați au obținut note sub 7 și nu se vor putea titulariza. La nivelul județului au fost patru note de 10, una la religie și trei la limba și literatura română pedagogie preșcolară.

Nici anul acesta nu au lipsit notele de 1 și 2 la profesori. Cea mai mică notă la Botoșani, 1,15, a fost obținută de un profesor care a dat examen la educație fizică și sport. Și la economie au fost note de 1, respectiv 1,35 nota obținută de un candidat, sau 1,55 nota obținută de un candidat la chimie.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, la concurs s-au prezentat 514 candidaţi din cei 570 înscriși.

57 dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale, iar 1 candidat a fost eliminat din examen. 

Un număr de 54 de candidați au note între 1 și 4, 142 au note între 5 și 6 și 252 au note între 7 și 9. Procentul de promovare în județul Botoșani este de 55,8%.

Contestațiile pot fi depuse la sediul inspectoratului școlar județean sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul inspectoratului școlar județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Vezi aici rezultatele la titularizare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *