ÎPS Teofan slujește, astăzi și mâine, la Botoșani. În ce biserică va ține predici

ÎPS Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei, va sluji, marți, 4 august,  la hramul de vară al Seminarului Teologic din Dorohoi. Vecernia hramului de vară, cu prilejul prăznuirii Sfântului Ioan Iacob, care este ocrotitorul Seminarului Teologic din Dorohoi, va  fi oficiată de la ora 17.00. 

Slujba va fi  în altarul amenajat în curtea Seminarului din strada Poștei nr.14 din Dorohoi. Pentru prima dată în istoria „Școlii de la răscruci”, la slujba Vecerniei va sluji ÎPS Mitropolit Teofan, împreună cu un sobor de preoți și diaconi.

Potrivit directorului seminarului, preotul prof. Constantin Muha, miercuri dimineață, în ziua prăznuirii Sfântului Ioan Iacob, se va merge la Mănăstirea Crăiniceni, în satul său natal, unde, începând cu ora 8.30, tot în prezența ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, se va săvârși Sfânta Liturghie.

Tot miercuri dimineață, la ora 7.15, un autocar va fi pus la dispoziția celor care vor dori să ia parte la Sfânta Liturghie de la Mănăstirea Crăiniceni. Plecarea va fi din parcare de la magazinul Penny, transportul fiind gratuit și în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *