Caz cutremurător la Botoșani! Un bărbat și-a bătut tatăl până l-a ucis

Bătrânul care a fost bătut crunt de propriul fiu a pierdut lupta cu viața. În vârstă de 74 de ani, acesta a decedat la spital, luni după-amiază, în urma traumatismelor severe suferite prin agresiune.

Nefericitul eveniment a avut loc luni dimineață, în localitatea Călărași. Bătrânul a fost găsit în casă într-o baltă de sânge de ginerele său, care a anunțat imediat poliția.

Oamenii legii  s-au deplasat la fața locului și au constatat că bătrânul prezenta urme vizibile de violență la nivelul capului, fiind transportat cu ambulanța la spital.
 În curtea locuinței a fost depistat agresorul, fiul bătrânului, în vârstă de 39 ani, care locuia împreună cu acesta și mama sa.

El a fost internat la Psihiatrie. Agresorul ar fi declarat că și-a lovit tatăl cu pumnul în cap, pentru că a văzut diavolul în el. Bătrânul a fost transportat la spital în comă și cu o plagă înjunghiată, însă, din cauza traumatismelor suferite la cap a murit.

Pacientul a fost adus la spital în stare gravă, cu politraumatism prin agresiune. A fost internat la Secția terapie intensivă, însă a intrat în stop cardio-respirstor. A fost resuscitat, dar a decedat la scurt timp”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean ”Mavromati”,

Bătrân din Botoșani, agresat de propriul fiu. A fost transportat la spital

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *