Câtă durere a lăsat în urma sa! Tânărul din Botoșani, mort în urma unui accident, plâns de toți cei care l-au cunoscut

Gabriel Șurubariu, tânărul de 19 ani, din comuna Ungureni, care a murit la o lună după ce a fost rănit grav într-un accident rutier la Iași, este plâns de zeci de prieteni, rude, cunoscuți. Botoșăneanul se afla într-o mașină al cărei șofer a încercat să evite impactul cu un câine care i-a ieșit în față, a tras de volan și s-a izbit într-un cap de pod. După o lună de comă, a murit.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cei apropiați:

  • Nu am cuvinte să explic câtă durere ai lăsat în urma ta ,atât familiei cat si prietenilor apropiați. Încă, sunt șocata si nu vreau să cred că a plecat din această lume o persoana importanta din viata mea ,îți mulțumesc ca mi ai fost mereu cel mai bun prieten, ca mi ai fost alaturi, ca mai facut mereu sa rad, sa zâmbesc, de 2 ani de când te stiu ,ai facut mereu lumea mai bună, acolo unde te ai dus sper sa fii la fel ,cu zâmbetul pe buze ,sa râzi mereu ,sa fii o persoana pozitivă pentru ca asta erai tu ,un om calm ,linistit ,te iubesc minunăție de om ce esti ,odihnește te in pace ingerule
  • Drum lin spre îngeri ,dragul nostru Gabriel ,ne va fi dor de tine ..ai fost un copil minunat sper ca acolo unde ești să-ți fie bine

  • Dumnezeu sa te odihnească în pace, ai fost un copil extraordinar și un coleg de milioane,cu zâmbetul tău ii făceai pe toți sa rada, nu te voi uita niciodată suflet gingaș.
  • Imi dor de copilărie și de tine. Îmi e dor de zilele în care stăteam pana târziu afara. Chiar dacă drumurile noaste nu s-au mai intersectat de o vreme.. Vei rămâne în sufletul meu și în amintirea mea toată viata. Odihnește-te în pace suflet bun și frumos, ai fost un om minunat. Drum lin spre stele Găbițu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *