FOTO Avem cu ce ne mândri! Un botoșănean, fost campion național la Taekwondo, pe podium la Motorsport

Un tânăr din Botoșani, fost campion național de Taekwondo WT, a debutat în Motorsport cu două podiumuri. În acest weekend s-a desfășurat în ”Trofeul Râșnov”, etapa a III-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Botoșăneanul George Hobjilă a debutat cu succes cadrul acestui campionat din Motorsport. La prima participare el a obținut un meritat loc 2 la clasa A2 (motorizări sub 2.000 cmc) CNVC2 și un loc 2 în Clasamentul General la Categoria Juniori.

De altfel, sportivul George Hobjilă este obișnuit cu performanța, a câștigat în Taekwondo WT la nivel național, campionate naționale, universitare seniori/juniori, cupe ale României, foarte multe cupe și turnee zonale și naționale, dar a avut și numeroase participări la turnee internaționale.

Nu am cuvinte să-mi exprim emoțiile și fericirea pe care o simt la debutul cu success în Motorsport. O performanță superbă, targetul meu era doar un top 5, dar am prins o zi excelentă și mașina a mers aproape perfect. Au fost ani foarte frumoși în Taekwondo, cu multe satisfacții și performanțe în acest superb sport olimpic dar a venit timpul, poate și vârsta, să urmez altă pasiune a mea, Motorsportul. Sper să nu dezamăgesc și să am rezultate similar.”, spune tânărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *