Visul european al lui Valeriu Iftime. Ar putea da peste Tottenham în preliminarii: ”Vreau să-l găsesc în grupe pe Mourinho”

FC Botoșani a prins ultimul ”bilet” pentru Europa League și se gândește deja la aventura europeană din sezonul următorValeriu Iftime nu vrea să întâlnească un ”colos” în preliminarii.

Finanțatorul moldovenilor vrea ca echipa sa să ajungă în grupele Europa League, cu toate că în preliminarii Botoșaniul poate da peste nume mari, cum ar fi Tottenham sau AC Milan.

Întrebat dacă ar vrea să-l întâlnească pe titratul antrenor portughez Jose Mourinho în preliminarii, Iftime a găsit imediat răspunsul. Vrea să-și măsoare forțele cu finalista Champions League în grupe.

Valeriu Iftime: ”Vreau să-l întâlesc în grupe pe Mourinho”

”N-aș vrea să-l aduc pe Mourinho la Botoșani. Aș vrea să-l găsesc în Europa League, în grupe, pe Mourinho. E mai complicat. Pornim cu ultima șansă. Suntem o echipă fără prea mari pretenții europene, dar nu suntem o echipă predată. Am nevoie de un meci, două, accesibile, ca să capete curaj. După care să ne luptăm serios. Am văzut echipe din România care au pretenții de grupe. Cum e Craiova, cum e Clujul (n.r. – CFR), cum e FCSB-ul. FCSB-ul nu e o echipă care să ne fi răpus în mod real. La meciul cu Craiova am avut un 11 metri clar. La Cluj un alt 11 metri. Cu Astra am luat bătaie, am avut un gol marcat. Cu FCSB ne-a dat un om afară gratuit. Nu cred că asemenea greșeli se pot întâmpla, mai ales în Europa League. E adevărat că va conta mentalul jucătorilor, starea, suntem o echipă mică și avem nevoie de constanță”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Botoșaniul va începe parcursul european din primul tur de calificare al Europa League, în timp ce Tottenham și AC Milan vor aștepta în turul următor. Până la turul doi, Botoșani ar putea da de echipe precum APOEL Nicosia, Malmo, Partizan Belgrad sau Maribor.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *