Noi activități la Zona de agrement Cornișa din Botoșani. Despre ce este vorba

Zona de agrement Cornișa din Botoșani vine în întâmpinarea clienților cu noi activități sportive. Este vorba de practicarea unor sporturi precum arte marțiale, jumps, zumba, badminton ori patinaj pe role.

Consilierii locali au stabilit și tarifele pentru noile activități sportive. Astfel, pentru grupuri, cu instructori și echipamente proprii, cum ar fi arte marțiale, aerobic, zumba, etc, în perioada 1 martie-31 octombrie, se percep 70 lei pe oră, în intervalul orar 10.00-22.00.

Pentru badminton, în aceeași perioadă și interval orar taxa este de 12 lei pe oră, în timp ce pentru patinaj pe role 6 lei pe oră de persoană plus 5 lei închirierea patinelor.

La tenis cu piciorul, în intervalul orar 8.00-16.00, se percep 30 lei pe oră, de luni până vineri, respectiv 40 lei pe oră în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale. În intervalul orar 16.00-02.00, se percep 35 lei pe oră de luni până vineri și 45 lei pe oră în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale.

De asemenea, pentru utilizarea hidrobicicletelor și bărcilor de pe lacul de agrement se plătește 33 lei de ambarcațiune pe oră, de luni până vineri, respectiv 36 lei pe oră în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *