Doliu! Șef al ISU găsit mort în casă

Comandantul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Neamț, generalul de brigadă Ioan Nițică a murit din cauza unei boli incurabile. Generalul de brigada Ioan Nițică, în vârstă de 59 de ani, a decedat, vineri seara.

Potrivit presei locale, din județul Neamț, generalul a fost găsit de fiul său, în stare de inconștiență. Acesta a sunat la ambulanță, însă manevrele de resucitare nu au dat rezultate, iar în scurtă vreme a fost consemnat decesul lui Ioan Nițică.

Cu mare tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a Inspectorului Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Judeţului Neamț, domnul General de brigadă Ioan Nițică. Întregul personal al unității noastre împărtășește durerea pierderii și adresează sincere condoleanțe familiei, respectiv colegilor din cadrul I.S.U. Neamț în aceste momente foarte triste! A fost un om deosebit și un adevărat profesionist, un reper pentru cei tineri, iubitori de arma! Un exemplu”, transmite ISU Botoșani.

Șefu ISU Neamț a avut o carieră de excepție, atât în Ministerul Apărării Naţionale cât și în Ministerul Administraţiei şi Internelor. Generalul Ioan Niţică a fost decorat, în 2015, cu Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Ofiţer, distincție care i-a fost acordată prin decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *