Vești bune pentru sute de mii de români! Ministrul Muncii anunță că vor primi câte 2.500 de lei

Veste imensă pentr acești români. Vor primi o mare sumă de bani în cel mai scurt timp. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dezvăluit că cei care au lucrat în regim de telemuncă vor primi 2.500 de lei pentru achiziţionarea de echipamente. Banii se vor aloca o singură dată. Aproximativ 700.000 de persoane vor beneficia de aceste sume de bani.

”Am introdus în OUG o prevedere care se adresează celor care un lucrat în regim de telemuncă, în perioada stării de urgenţă, şi pe care dorim să îi încurajămîn măsura în care fişa postului lor se pretează la desfăşurarea activităţii în afara spaţiului clasic de lucru, printr-o sumă de 2.500 de lei pentru fiecare telesalariat, urmând ca banii să fie acordaţi o singură dată pentru echipamente necesare desfăşurării activităţii în regim de telemuncă. Suma se acordă angajatorilor pentru angajaţi care ar fi trebuit să fie în perioada stării de urgenţă, în această activitate de telemuncă pentru minim 15 zile, a declarat Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

Impactul bugetar este de 2,5 miliarde de lei, iar de acest proiect beneficiază aproximativ 700.000 de oameni. ”Estimăm un impact bugetar pentru toate aceste măsuri, de 2,5 miliarde de lei şi estimarea noastră e că aproximativ 700.000 de persoane şi profesionişti ar putea beneficia de această nouă măsură”, a mai adăugat Alexandru.

Sursa: Capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com