Apelul unui medic de la Spitalul Botoșani către toți botoșănenii. „De acum vine partea cea mai grea în lupta cu COVID-19”

Alin Atudoroae, medic în cadrul Spitalului Județean Botoșani, a transmis un apel către populația județului nostru că nu lase garda jos în lupta cu virusul COVID-19. Potrivit acestuia, ultima luna a fost pentru Botosani o luna in care lucrurile au fost tinute sub cuntrol.

Cu eforturi foarte mari din partea tuturor. Am ajuns intr-un punct in care avem doar cateva focare, identificate si izolate. De acum vine partea cea mai grea. Si anume tendinta de a lasa garda jos, falsa impresie ca am scapat. NU.. Relaxarea masurilor de protectie ne poate arunca foarte repede in situatia din aprilie… Asa ca fac un apel catre cetatenii orasului… Vă rog.. Vă implor dacă vreți.. Respectati regulele de bun simt.. Masca, spalat pe maini, distantare fizica. Din punctul meu de vedere acesta e momentul de cotitura ptr Judetul nostru. Multumesc si sper sa nu ne intalnim prea curand (la locul de munca ma refer)”, spune medicul.

Autoritățile sanitare au anunțat, sâmbătă, o ușoară creștere a numărului de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 la Botoșani. Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate doar două cazuri noi, în condițiile în care numărul de teste efectuate a fost de 137.

În aceste condiții, de la începutul pandemiei până în prezent, în județul Botoșani au fost înregistrate în total 1.174 de cazuri de coronavirus. 

Creștere ușoară a numărului de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *