Ajutor nesperat pentru mămica din Botoșani, care nu avea bani să-și ducă copilul la spital. Cine a fost alături de ea

Mămica de 29 de ani, din satul Galbeni, comuna Havârna, nevoită să își crească singură cele două fetițe de 11 luni, a primit ajutor pentru a-și duce copila bolnavă la un spital din Iași. Ionela Loredana Manolache a fost sprijinită de polițista de frontieră Simona Elena, care a aflat de pe www.botosaninews.ro de cazul acestei femei și a făcut demersurile necesare să o ajute.

Femeia își crește fetițele doar din alocație. Pe una dintre ele, medicii au diagnosticat-o cu pareza cerebrala infantila partea dreapta. Mămica vazuse problema la fetita in varsta de 11 luni mai demult, dar nu a avut banii necesari sa mearga la medici si investigatii, iar acum problemele s-au agravat si fetita de cateva zile nici nu doarme, nici nu prea mananca. Îngrijorată, femeia a cerut ajutor pentru a-și duce copila la Iași.

Astazi cu ajutorul unei doamnei din Darabani pe nume: Crina Girdeanu care i-a asigurat transportul mamica Loredana plecat de urgenta cu o masina la Spitalul de copii Iasi unde fetita bolnavioara Bianca Riana a fost internata alaturi de surioara ei, Maria Izabela, pentru investigatii medicale si tratament. Mamica a fost nevoita sa se interneze cu amandoua fetite, deoarece nu avea cu cine o lasa acasa pe cea sanatoasa, plus ca exista riscul ca ambele sa fie bolnvioare. In orasul Dorohoi, inainte de-a pleca la Iasi m-am oprit la o farmacie si am cumparat biberoane si laptic pentru fetite, iar apoi ne-am oprit la banca sa deschidem un cont bancar ca lumea s-o poata ajuta. In disperarea si durerea mamei, astazi am vazut un zambet sincer si o multumire sufleasca, o raza de speranta ca cineva este langa ea si o sprijina si am trait un sentiment unic de multumire si fericire”, povestește Simona Elena.

Cei care vor să o ajute pe mămică au la dispoziție numarul de telefon: 0756 943 863.  Donatii se pot face in contul deschis la Banca Trabsilvania pe numele Manolache Ionela Loredana in Euro RO32BTRLEURCRT0561808601 sau in lei RO82BTRLRONCRT0561808601.

Fac un apel la mamicile iesene, deoarece momentan mamica Loredana este internata la Spitalul de Copii Iasi si are nevoie de pampers marimea 4 si 5 pentru fetite, hainute interior 1 an si haine marimea S interior mamica. A plecat rapid dimineata de acasa si nu a apucat sa ia mai nimic cu ea. Eu o sa-i trimit la Iasi tot ce este necesar, dar nu se poate acum asa urgent si de aceea va rog s-o ajutati si s-o contactati pe mobil direct”, este mesajul Simonei Elena.

Apel plin de durere al unei mame din Botoșani! Are nevoie urgentă de ajutor pentru a-și duce fetița la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *