Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, acuză PNL de șantaj electoral: Consider că după 1989 încoace, de un asemenea șantaj nu am mai avut parte

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, acuză PNL de șantaj electoral.

Parlamentarul botoșănean a declarat că nu este posibil ca un vicepremier să vină la Botoșani și să spună că își dorește ca la Consiliul Județean să fie ales președinte din partea PNL pentru a da drumul la rețeaua de gaz metan.

Huncă susține că nu este corect să condiționezi un vot, pentru a face o anumită investiție în județul Botoșani.

Am fost martori la un șantaj electoral pe față din partea guvernului PNL. Prezent la Botoșani, vicepremierul (nr. Raluca Turcan) a făcut publice planurile guvernului actual în ceea ce privește extinderea rețelei de gaz. Vicepremierul în exercițiu a spus că abia așteaptă să se încheie alegerile și să fie președinte al Consiliu Județean din partea PNL ca să poată să se dea drumul la extinderea rețelei de gaz. Consider că după 1989 încoace, de un asemenea șantaj nu am mai avut parte, pentru că niciun guvern nu și-a permis în preajma alegerilor să condiționeze public realizarea unui proiect cu fonduri guvernamentale, să condiționeze votul. Asta au înțeles foarte mulți. În momentul când m-am întâlnit după aceea cu oamenii, mi-au spus că dacă nu vor vota președinte la Consiliul Județean candidatul de la PNL, atunci nu se va mai extinde rețeaua de gaz, nu se vor mai face aceste investiții. Asistăm la o politică de Ev Mediu. Nu cred că sunt corecte astfel de afirmații, nu se poate să condiționezi un vot pentru a face o anumită investiție în judrțul Botoșani”, a precizat deputatul Mihaela Huncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *