Deputatul Mihaela Huncă, Pro România: Sper ca într-un termen cât mai scurt să se poată achiziționa în învățământ acele dispozitive electronice care sunt necesare învățării la distanță

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, care este inițiator al proiectului legislativ privind achiziția de dispozitive electronice necesare învățământului online, își exprimă convingerea ca în cel mai scurt timp aceste dispozitive să ajungă către beneficiari: elevi și cadre didactice.

Parlamentarul botoșănean susține că proiectul legislativ a trecut de Camera Deputaților și că urmează să fie adoptat de Senat, care este for decizional.

Este un proiect legislativ la care am contribuit cu membrii Comisiei de Învățământ Știință Tineret și Sport, prin care se facilitează achiziționarea de dispozitive electronice din bugetul de stat pentru elevi și cadre didactice. De prima cameră decizională, Camera Deputaților, proiectul a trecut . Inițiativa este dată către Senat, care este camera decizională. Sper ca și Senatul, tot atât de repede să dea avizele și rapoartele, astfel încât într-un termen cât mai scurt să se poată achiziționa în învățământ acele dispozitive electronice care sunt necesare învățării la distanță”, a spus Mihaela Huncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *