Costel Șoptică: Fac apel la decență și la o campanie cu proiecte pentru Botoșani!

La doar câteva zile de la anunțarea candidaturii sale la președinția Consiliului Județean Botoșani, în lipsă de argumente solide și de proiecte pentru dezvoltarea județului, senatorul PSD Doina Federovici aruncă în spațiul public un discurs demagogic și populist și mai nou, un limbaj nedemn de o doamnă, susține liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică.

Acesta răspunde acuzelor lansate de liderul PSD Botoșani, cum că acesta nu ar fi prezent în Parlament.

PSD este deranjat de faptul că zilnic Guvernul Orban anunță noi măsuri de sprijinire a populației, în special în contextul pandemiei de coronavirus. Pentru că noi, liberalii, atunci când ieșim public, ieșim cu fapte, soluții și cifre concrete. Guvernul liberal, prin hotărâri sau prin ordonanțe de urgență, a alocat în ultimele luni bani pentru sistemul sanitar, bani pentru sprijinirea persoanelor defavorizate, bani pentru refacerea infrastructurii rutiere și a obiectivelor afectate de inundații, bani pentru sprijinirea mediului de afaceri, ceea ce a dus la menționarea locurilor de muncă și lista poate continua inclusiv cu bani pentru investiții. Ne preocupă limitarea și combaterea pandemiei de coronavirus, dar în același timp mișcăm lucrurile în toate domeniile. soluții, nu promisiuni!”, a declarat Șoptică.

Liderul PNL Botoșani îi cere Doinei Federovici, în calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Botoșani, o campanie onestă, decentă, bazată pe soluții și realități.

Fiecare botoșănean poate constata și singur toate actele normative care au însemnat alocarea de fonduri din partea Guvernului și totodată orice botoșănean poate verifica prezența în Senat pe site-ul instituției. În ultimele luni, ședințele s-au ținut în mediul online din cauza pandemiei, de aici probabil eroarea în care se află dna Federovici privind prezența în Parlament, dumneaei, alături de colegii săi din PSD punând în permanență piedici în aplicarea măsurilor luate de Guvernul Orban pentru protejarea populației. Fac apel la decență și la o campanie cu proiecte pentru Botoșani!, a mai spus Costel Șoptică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com