Viceprimarul Cosmin Andrei îl acuză pe Flutur că nu a cheltuit banii de la secțiunea dezvoltare: Asta reprezintă ineficiența pe care o aveți în administrația publică

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a cerut, în ședința de  Consiliu Local, explicații primarului Cătălin Flutur privind suma mică cheltuită până la această dată la secțiunea de dezvoltare.

În interpelare, Cosmin Andrei a acuzat că până la aceasta dată s-au cheltuit doar 23% din plățile programate la 30 iulie.

La jumătatea anului sunteți la 23% execuție bugetară, Până la sfârșitul anului va crește un pic aceste procent, dar este în continuare catastrofal, ceea ce reprezintă ineficiența pe care o aveți în administrația publică”, a spus viceprimarul.

Potrivit lui Cosmin Andrei, până la sfârșitul lunii iulie, la secțiunea de dezvoltare s-au cheltuit 3,6 milioane lei din 15,38 milioane lei.

Execuția bugetară a fost la fel de proastă și în anii precedenți, chiar și atunci când nu era pandemie, lucru care dovedește ineficiența administrativă a dmnului primar și lipsa de preocupare pentru dezvoltarea orașului”, a precizat Cosmin Andrei.

One thought on “Viceprimarul Cosmin Andrei îl acuză pe Flutur că nu a cheltuit banii de la secțiunea dezvoltare: Asta reprezintă ineficiența pe care o aveți în administrația publică

  1. Am vazut ce-ati facut in 4 ani cu primar pisde – portariuc si consiliu pisde.
    Ati asfaltat strada Primaverii de-i o placere si astazi – dupa atatia ani – sa circuli pe ea.
    Ce poate sa faca primarul Flutur cu un consiliu pisde care s-a pus capra la orice initiativa ?!
    Si cu un viceprimar care in 8 ani de mandat a strans 5 caini ?! La salariu de vice luat degeaba timp de 96 de luni (mai sunt si alte beneficii, asa-i?) eu unul construiam adapost pentru caini particular si le plateam si mancarea si hrana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *