FOTO Incendiu într-un bloc din Botoșani. O femeie, care a dat foc unor bunuri din propriul apartament, transportată la spital

Pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină, joi după-amiază, pentru stingerea unui început de incendiu produs intr un bloc de pe raza localitatii Catamarasti Deal, comuna Mihai Eminescu.

La fata locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu doua autospeciale cu apă și spuma si o ambulanta SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, pompieri au constatat ca in chiuveta bucătăriei unui apartament situat la etajul 1 ardeau mai multe bunuri, locuința fiind plina de fum.

Pompierii au stins începutul de incendiu și au aerisit apartamentul. Din primele informații, proprietara a fost cea care a generat incendiul. Aceasta nu a suferit arsuri si nu a fost intoxicata cu fum. Era agitata, motiv pentru care a fost preluata de echipajul SMURD si transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *