VIDEO Accident mortal! Două mașini s-au ciocnit frontal

Foto: Adevarul

Accident rutier grav, în care un om şi-a pierdut viaţa iar un altul a fost grav rănit, pe drumul judeţean 687, la intrarea în Hunedoara. Echipaje de descarcerare şi prim ajutor ale Detaşamentelor de Pompieri Hunedoara şi Deva precum şi cadre medicale ale SAJ Hunedoara au intervenit la locul impactului violent între 2 autoturisme, în care se aflau doi bărbaţi.

Echipele de intervenţie i-au găsit pe cei doi răniţi, aflaţi în stare gravă, blocaţi în autoturisme.
Cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, aflate în dotarea autospecialei de intervenţie, răniţii au fost evacuaţi de pompieri din maşini.

Concomitent, echipajele medicale au realizat evaluarea victimelor şi au făcut eforturi pentru stabilizarea lor.
Unul dintre şoferi, în vârstă de 45 de ani, ce a suferit un traumatism cranian, a fost extras conştient din autovehicul şi transportat la UPU Deva cu ambulanţa.

Cea de-a doua victimă, un bărbat de 42 de ani, a fost extras din autoturism şi pentru că se afla în stop cardio respirator a fost aplicat protocolul de resuscitare, asupra lui, timp de 45 de minute.
Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la locul accidentului.

Accident rutier grav, în care un om şi-a pierdut viaţa iar un altul a fost grav rănit, pe drumul judeţean 687, la intrarea în Hunedoara.Echipaje de descarcerare şi prim ajutor ale Detaşamentelor de Pompieri Hunedoara şi Deva precum şi cadre medicale ale SAJ Hunedoara au intervenit la locul impactului violent între 2 autoturisme, în care se aflau doi bărbaţi. Echipele de intervenţie i-au găsit pe cei doi răniţi, aflaţi în stare gravă, blocaţi în autoturisme.Cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, aflate în dotarea autospecialei de intervenţie, răniţii au fost evacuaţi de pompieri din maşini.Concomitent, echipajele medicale au realizat evaluarea victimelor şi au făcut eforturi pentru stabilizarea lor.Unul dintre şoferi, în vârstă de 45 de ani, ce a suferit un traumatism cranian, a fost extras conştient din autovehicul şi transportat la UPU Deva cu ambulanţa.Cea de-a doua victimă, un bărbat de 42 de ani, a fost extras din autoturism şi pentru că se afla în stop cardio respirator a fost aplicat protocolul de resuscitare, asupra lui, timp de 45 de minute.Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la locul accidentului.Circulaţia pe drumul ce face legătura dintre Deva şi Hunedoara a fost blocată, din cauza accidentului, câteva zeci de minute.#ISUHunedoara #pompierideva #pompierihunedoara #sajhunedoara #stopaccidentelor

Gepostet von ISU Hunedoara am Donnerstag, 30. Juli 2020

„Joi, în jurul orei 10:50, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DJ 687, din direcţia de mers Hunedoara – Deva (la intrarea în municipiul Hunedoara dinspre Deva), din motive necunoscute a pătruns pe contrasens, peste linia continuă, intrând în coliziune frontală şi răsturnând autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Hunedoara. Conducătorul auto de 45 de ani a fost rănit în urma impactului şi transportat la U.P.U. Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorului auto de 42 de i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, ulterior fiind declarat decedat. Traficul în zonă este, momentan, restricţionat pe ambele sensuri de mers, fiind dirijat pe rute ocolitoare”, a informat IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com