Botoșănean transportat la spital după un accident de căruță. Conducătorul atelajului și pasagerul, beți criță

ambulanta politie accident unteni- botosaniPolițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Vorona.

Din verificările efectuate la fața locului, s-a stabilit că miercuri, în jurul orelor 18.20, un bărbat de 37 ani din comuna Vorona, a condus un atelaj cu tracțiune animală pe drumul județean DJ 208H, pe raza localității de domiciliu, iar la un moment dat a pătruns cu o roată a atelajului pe acostament, împrejurare în care pasagerul din dreapta s-a dezechilibrat și a căzut în șanț.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea pasagerului, un bărbat de 42 ani din comuna Vorona, care a fost transportat cu o ambulanță la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Atât conducătorul atelajului cu tracțiune animală, cât și pasagerul, au fost testați alcoolscopic, rezultând pentru primul o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru cel de-al doilea o valoare de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *