Caz grav la Botoșani! Copil de doi ani, ștrangulat de geamul electric al mașinii părinților

ambulanta aducându-l pe copilul de cinci ani la Spitalul de Copii BotoșaniUn copil de doi ani și jumătate, din județul Botoșani, a fost transferat în stare critică la Iași, după un incident mai puțin obișnuit.

Copilul, de loc din comuna Mihălășeni, se afla cu bunica acasă și se juca în mașina părinților.

La un moment dat a scos capul pe geam și din greșeală a atins butonul care închide geamul. Acesta s-a ridicat, iar gâtul copilului a fost prins între marginea sticlei şi partea de sus a portierei.

Ștrangulat, micuțul și-a pierdut cunoștința. A fost găsit după câteva minute de bunicp, Ştrangulat, copilul nu a apucat să ţipe, iar presiunea asupra gâtului firav a făcut ca acesta să îşi piardă cunoştinţa. 

După ce l-a scos din mașină, femeia l-a dus în casă și l-a pus în pat. Starea băiețelului s-a agravat însă și nu mai reacţiona la stimuli.

Când au ajuns acasă și părinții și au văzut în ce stare se află micuțul, au sunat la 112 și au cerut sprijinul cadrelor medicale. 

Copilul a fost dus la spital, iar medicii botoșăneni au decis transferul acestuia la Iași. Pronosticul în cazul micuțului este unul rezervat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com