Valeriu Iftime, derapaj rasist în direct la TV, după meciul cu CFR Cluj. Ținta a fost propriul jucător

Valeriu Iftime a fost foarte nemulțumit după eșecul lui FC Botoșani contra lui CFR Cluj, de aseară, scor 0-1, iar finanțatorul moldovenilor a acuzat arbitrajul.

Omul de afaceri a susținut că penalty-ul primit de CFR Cluj, în urma căruia s-a înscris unicul gol al meciului, a fost acordat eronat și a spus că echipa sa a fost cea care ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.

Valeriu Iftime, derapaj rasist în direct la TV

Iftime a reclamat un fault comis de Andrei Burcă asupra lui Hamidou Keyta, însă a folosit un termen rasist la adresa jucătorului francez.

„Burcă a făcut fault acolo? M-am uitat, Burcă are piciorul pe tibia țiganului. Pardon, pe a lui Keyta”, a fost reacția lui Iftime, într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club.

Radu Naum, moderatorul emisiunii, nu a înțeles în primă fază termenul folosit de Valeriu Iftime, însă, după pauza publicitară, i-a transmis un mesaj.

„Înțeleg că am ratat în ceea a spus domnul Iftime un termen inadecvat, care nu trebuie folosit în niciun fel, cu atât mai puțin în limbajul public. Îmi pare rău, ar fi trebuit să îi atrag atenția, dar realmente nu am auzit. Și nici nu e bine să-l repetăm pentru a nu-l scoate în evidență”, a spus Radu Naum.

Sursa: digi 24

 

One thought on “Valeriu Iftime, derapaj rasist în direct la TV, după meciul cu CFR Cluj. Ținta a fost propriul jucător

  1. Fapta D-lui Iftimie e jdiscutabila.Dar MĂGĂRIA chelbosului cu cioclofon la gura,așa-zisului central cine o judeca și dacă mai poate schimba ceva.Nimic.Daca nimic,de ce acest handicapat ar fi cineva?Dl Iftimie a fost între primii din țara care a cerut probe video.Atunci vor dispare toți măgarii cu jongleriile lor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *