Doi tineri, reținuți de polițiști. Au pătruns prin efracție într-o societate comercială din municipiul Botoșani, de unde au sustras bani

politie rutiera noapteaPolițiștii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de doi tineri de 16, respectiv  23 de ani, din municipiul Botoșani, cercetati sub aspectul comiterii a două infractiuni de furt calificat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, în urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 27 spre 28 iulie, cei doi au pătruns prin efracție într-o societate comercială de pe raza municipiul Botoșani, de unde au sustras suma de 573 de lei, fiind identificați la scurt timp de către polițiștii ajunși la fața locului, ocazie cu care prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei doi au mai săvârșit o asemenea faptă în noaptea de 22 spre 23 iulie, la o altă societate comercială de pe raza localității de domiciliu.

 Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *