FOTO Tragedie pe drumul Botoșani- Iași! O femeie a murit, iar alte șapte persoane au fost rănite într-un accident cumplit

Un accident mortal a avut loc s-a miercuri dimineață, pe drumul național DN 28, care face legătura între Botoșani și Iași,  între localitățile Războieni și Bălțați din județul Iași. Trei autoturisme au intrat în coliziune. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor șapte, cauza probabilă luată în calcul fiind depășirea interzisă, pe un sector marcat cu linie continuă.

O șoferiță ar fi pătruns pe contrasens și ar fi acroșat o mașină de transport valori. Șoferița, care era singura în autoturism, a decedat. 

Accident rutier pe DN 28, Războieni, județul Iași

UPDATE: Trafic reluat în totalitate pe DN 28, Războieni, județul Iași Informare inițială: Accident rutier pe DN 28, Războieni, județul Iași, produs prin implicarea a trei autovehicule. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor șapte, cauza probabilă luată în calcul fiind depășirea neregulamentară, pe un sector marcat cu linie continuă. Traficul este blocat temporar, pentru măsurătorile Poliției.

Gepostet von DRDP Iasi Oficial am Dienstag, 28. Juli 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com