Turcan: Botoșaniul poate să aibă o altă soartă cu un președinte de Consiliu Județean căruia să-i pese și care să sprijine mediul economic

Raluca Turcan s-a arătat îngrijorată de numărul mare de persoane cu venituri reduse din județul Botoșani, beneficiare a pachetelor cu alimente și produse de igienă distribuite de Guvern.

Viceprim-ministrul României a declarat, marți, că în județul Botoșani sunt aproximativ 76 de mii de beneficiari ai acestor ajutoare sociale, din care peste 2.300 numai în municipiul Botoșani.

Sunt cifre care pe noi ne îngrijorează. Noi ajutăm acești oameni, dar este clar că situația trebuie inversată pe termen lung”, a spus Turcan.

Vicepremierul a reiterat faptul că situația economică din județul Botoșani ar putea fi schimbată, dacă la cârma Consiliului Județean ar fi un președinte ”căruia să-i pese”.

Aici eu sper cu tărie că un președinte de Consiliu Județean căruia să-i pese și care să sprijine mediul economic și să poată să capaciteze investițiile în infrastructura mare și să aducă investiții publice în județul Botoșani și cu un guvern așa cum este guvernul Orban, cu președintele României, Botoșaniul poate să aibă o altă soartă”, a mai spus Raluca Turcan.

One thought on “Turcan: Botoșaniul poate să aibă o altă soartă cu un președinte de Consiliu Județean căruia să-i pese și care să sprijine mediul economic

  1. Raluca Turcan, iar vorbești prostii ! Poți să ne detaliezi care sunt pârghiile legale pentru ca un președinte liberal – pentru că asta ai vrut să spui – poate să sprijine economia locală??
    Aveți de mulți ani un primar liberal la Botoșani și constatăm că acesta nu poate ,,sprijini” deloc economia municipiului. El nu a fost în stare să înceapă investiția pentru modernizarea celor două linii de tramvai., dară să mai ,, aducă” investitori mari care să înființeze societăți comerciale importante( cu multe locuri de muncă).
    Fii drăguță și acționează personal pentru sprijinirea economiei județului Botoșani! Și după aceea om mai vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *