VIDEO Scandal de proporții într-o piață din Botoșani! Un bărbat a ajuns la spital

foto: Realitatea Dorohoiana

Piaţa centrală din Dorohoi, parcarea acesteia şi bazarul s-au transformat luni dimineaţă în terenul de bătaie al câtorva zeci de rromi care şi-au aplicat pumni şi picioare, de acest tratament nefiind scutite nici femeile. În timpul altercaţiilor, un bărbat de 40 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit de un tânăr de 19 ani, potrivit reprezentanţilor poliţiei. Din câte se pare, bătaia de astăzi are legătură cu conflictul din urmă cu aproape o săptămână, din cartierul Drochia, în urma căruia un bărbat a fost înjunghiat în gât cu un cuţit, potrivit realitateadorohoiană.ro.

Reprezentanţii poliţiei, prin purtătorul de cuvânt, au confirmat evenimentul din piaţa dorohoiană.

„La data de 27.07.2020, ora 09.47, politistii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi   au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul că în Piața Centrală din municipiul Dorohoi are loc un conflict între mai multe persoane.  Cu ocazia intervenției la eveniment, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, un bărbat de 40 de ani din mun Dorohoi fiind înțepat cu un obiect tăietor înţepător de către un alt bărbat de 19 ani din aceeași localitate, persoana în cauză fiind transportată la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice şi lovire sau alte violențe.În continuare sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului, sub supravegherea unui procuror”, a precizat agentul principal Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

O sursă din interiorul comunităţii de rromi din Dorohoi, care a solicitat anonimatul, a declarat că vinovaţi de toată starea tensionată din ultima perioadă ar fi un grup restrâns de romi, din judeţul Vaslui, care s-au „oploşit” în municipiul nostru, fiind găzduiţi de nişte rude cu domiciliul în Dorohoi. „Dacă autorităţile nu iau măsuri, în scurt timp aceştia vor mai înjunghia ţigani dar după aceea vor trece şi la români. Nu au niciun Dumnezeu”, a opinat sursa citată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *