FOTO & VIDEO Bărbat din Botoșani rănit într-un accident cu patru mașini. Vinovată, o șoferiță de 21 de ani

Un bărbat de 45 de ani, din Dorohoi, a fost rănit, luni, într-un carambol cu patru mașini produs de o șoferiță de 21 de ani, pe DN 2, în afara localității sucevene Grănicești. Maria C., de 21 de ani, din comuna Grănicești, a condus autoturismul Opel Astra pe DN 2, în afara localității Grănicești, înspre comuna Bălcăuți, iar la un moment dat s-a angajat în depășirea autoturismului Opel Zafira.

Din sens opus se apropiau două autoturisme, respectiv un VW Passat și un VW Tiguan, condus de un botoșănean. Șoferița nu terminase manevra de depășire, a intenționat să reintre pe banda sa, împrejurări în care a acroșat autoturismul depășit, al cărui conducător a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile.

Conducătorul autoturismului Passat a văzut manevra imprudentă, a frânat brusc și a tras dreapta de volan pentru a evita impactul și în aceste
condiții autoturismul Opel a lovit frontal autoturismul VW Tiguan.

Toate cele patru mașini implicate au fost avariate. Șoferița de 21 de ani și Dumitru P., din Dorohoi, în vârstă de 45 de ani, au fost răniți și transportați la spital.  Niciunul dintre șoferi nu era băut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com