Senatorul Costel Șoptică: Guvernarea liberală- fapte, nu promisiuni. Au fost alocate fonduri pentru echilibrarea bugetelor locale ale unităților administrativ- teritoriale

Senatorul Costel Șoptică anunță că,, în urma rectificării bugetare publicată în Monitorul Oficial la finele săptămânii trecute, au fost alocate fonduri pentru echilibrarea bugetelor locale ale unităților administrativ- teritoriale, sume ce vor acoperi inclusiv finanțarea sistemului de asistență socială.

Potrivit parlamentarului botoșănean, este vorba despre majorarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată alocate pentru finanțarea unor cheltuieli ale autorităților administrației publice locale, pe anul 2020.

Într-o perioadă dificilă pentru țara noastră, când sume importante au fost alocate în lupta pentru limitarea epidemiei de coronavirus, Guvernul PNL nu uită că toate sectoarele au nevoie de susținere financiară.  Având în vedere numeroasele semnale din partea autorităților locale privind lipsa fondurilor pentru finanțarea serviciilor sociale din sistemul de protecție a copilului și a centrelor publice pentru persoanele adulte cu handicap, precum și plății drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav, Guvernul liberal este solidar cu toate categoriile vulnerabile. Dincolo de contextul epidemiologic pentru care în continuare autoritățile iau măsuri pentru limitarea răspândirii coronavirus, pe agenda de priorități a Guvernului Orban, în această perioadă, este sprijinirea categoriile vulnerabile. Este încă o dovadă a eficienței și a impartialității Guvernului PNL, care sprijină cetățenii și care înțelege că problemele lor nu au culoare politică”, spune Costel Șoptică.

3 thoughts on “Senatorul Costel Șoptică: Guvernarea liberală- fapte, nu promisiuni. Au fost alocate fonduri pentru echilibrarea bugetelor locale ale unităților administrativ- teritoriale

  1. Bla, bla,bla…
    Pentru unul ca tine (si sunt sute in toate judetele) p.n.l.-ul cade greu la stomac, iar aerul din jurul lui devine irespirabil.

  2. Păi, guvernarea PNL a alocat acești bănuți pentru primăriile locale tocmai pentru că vin alegerile din septembrie și ei doresc neapărat să nu care cumva să piardă vreun primar ba, din contra, să atragă și alții. Cine crede că acelti bani au venit din dragoste pentru comunitățile locale se înșeală amarnic. In fond, nu este nimic nou, procedeul este vechi și de demult.

  3. 1. Legile justitiei sunt tot stricate;
    2. Pensiile speciale sunt tot in vigoare;
    3. Nemernicii care au ordonat macelarirea populatiei in 10 august sunt tot pe functii…

    Restul e gargara…

    Ne vedem la vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *