Botoșănean băgat după gratii după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu

dupa gratiiUn tânăr de 22 de ani din comuna Călărași, aflat sub măsura arestului la domiciliu, a încălcat obligaţiile impuse, motiv pentru care poliţiştii au sesizat instanţa de judecată. 

Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, constând în aceea că, în luna mai anul curent ar fi deposedat un consătean de un telefon mobil pe care îl avea asupra sa, prin întrebuințarea de violențe.

Tânărul nu a respectat obligațiile impuse de organul judiciar, prin instituirea măsurii preventive de arest la domiciliu, părăsind adresa de domiciliu fără permisiunea polițiștilor.

În urma sesizărilor polițiștilor din cadrul Secției nr.3 de Poliție Rurală Hlipiceni, instanța de judecată a dispus înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului”, a declarat Simona Pușcașu, reprezentant al IPJ Botoșani.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

 

One thought on “Botoșănean băgat după gratii după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu

  1. cel de la mitoc care a lovit cu barda un consatean de ce nu il arestati ca iar face urit prin localitate se bate sau macar internat tine la el o fata oligrofena de la camin pe care o maltrateaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *