Șofer dat jos de la volan și amendat cu 6000 lei de polițiștii botoșăneni

sofer amendat, stiri, botosani, politieUn șofer a primit o amendă usturătoare după ce a fost dat jos de la volan. Duminică, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Rurală Hlipiceni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe drumul județean DJ282  pe raza comunei Hlipiceni, o autoutilitară.

 În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că aceasta transporta material lemnos și s-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 26 ani din județul Suceava.

La solicitarea polițiștilor, tânărul a prezentat un aviz secundar de însoțire a mărfii, expirat din 23 iulie anul curent. Acesta a fost condus la un canton silvic de pe raza județului Botoșani, iar în urma cubării materialului lemnos, a rezultat faptul că datele înscrise pe aviz nu corespund cu realitatea faptică.

  Astfel, tânărul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 6000 lei, iar cantitatea de 5,533 metri cubi de material lemnos a fost supusă confiscării, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *