Scandalagii reținuți de polițiștii botoșăneni. Au bătut doi tineri și au distrus autoturismul unuia dintre aceștia

retinut de politisti , stiri, botosaniDoi indivizi din Botoșani au fost reținuți de polițiști după ce au agesat doi tineri și au distrus autoturismul unuia dintre aceștia.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 25 spre 26 iulie, când cei doi indivizi, de 20 și 31 de ani, aflându-se în apropierea unui local public din localitatea Mitoc, ar fi agresat fizic doi consăteni în vârstă de 24, respectiv 21 de ani, pe fondul unui conflic spontan.

De asemenea, cei doi au avariat cu pietre autoturismul unei dintre persoanele vătămate, adresându-i totodată amenințări cu acte de violență.

Duminică, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de scandalagii, care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.

Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

One thought on “Scandalagii reținuți de polițiștii botoșăneni. Au bătut doi tineri și au distrus autoturismul unuia dintre aceștia

  1. Da pe Pasaroi, care a tăiat cu barda e ce nu il arestați ca trebuie si internat la balamuc are o copchila oligofrena pe care o schingiuieste…???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *