ÎPS Calinic a fost întronizat ca Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților: „Aranjamentele nu merg”

ÎPS Calinic Botoșăneanul a devenit, oficial, noul arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților. Ceremonia de întronizare a avut loc în prezența a numeroși credincioși cărora ÎPS le-a transmis că va dovedi seriozitate în decizii și bună credință, avertizând că „aranjamentele nu merg” cu el.

Dincolo de temerile pe care le-aţi avut şi probabil le aveţi, veţi găsi în persoana mea un episcop cu care veţi putea lucra, respectând întru totul canoanele Sfinţilor Părinţi, legiuirile Bisericii. Aranjamentele nu merg. Totodată, vă asigur de seriozitate, promptitudine în decizie, de respect, evlavie şi bună cuviinţă şi aştept de la lucrătorii din ogorul Domnului răspuns la toate acestea prin oglinda sufletului. Faptele vor prima”, a spus ÎPS Calinic.

Ajuns la Mănăstirea „Sf. Ioan” din Suceava, ÎPS Calinic Botoşăneanul, noul arhiepiscop al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, a fost întâmpinat de o mulțime de credincioși.

Întronizarea Înaltpreasfințitului Calinic, noul Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, precedată de Sfânta Liturghie

Întronizarea Înaltpreasfințitului Calinic, noul Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, precedată de Sfânta Liturghie – Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava

Gepostet von Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților am Samstag, 25. Juli 2020

2 thoughts on “ÎPS Calinic a fost întronizat ca Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților: „Aranjamentele nu merg”

 1. Mă ce jignire,
  Botoșăneanul la
  conducerea lui
  Suceveanul sau
  Bucovineanul
  P.S. Sucevenii se consideră Bucovineni nu Moldoveni.
  Mă, Ștefan cel Mare a fost Bucovinean ?
  A mâncat mămăligă ?
  A mâncat cartofi ?

  1. Tu stii ca Stefan cel Mare a cucerit Bucovina de la polonezi? Citeste-l pe Cantemir, daca nu crezi. Schimband subiectul, cred ca in curand vom vedea un nou elicopter cu destinatia Bucuresti, avand in vedere lipsa de distantare sociala de la hora popilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com