Directorul unei importante instituții din domeniul sanitar din Botoșani, diagnosticat cu COVID- 19. Și soțul său a fost declarat pozitiv

Virusul COVID-19 se extinde la Botoșani. Directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Carmen Nicolau, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. 

Nicolau manifesta simptomele unei răceli, însă când a ajuns la spital și a făcut testul COVID a aflat că este pozitivă. Duminică după-amiază, ea a fost informată cu privire la rezultatele analizelor de laborator, astfel încât s-a impus internarea sa în spital.

Soțul acesteia, care este angajat al societății comerciale Nova Apaserv SA și fost director al acestei unități, a fost și el depistat pozitiv la testul COVID, fiind, de asemenea, internat.

 

Firmă din Botoșani închisă din cauza unui focar de COVID-19

 

One thought on “Directorul unei importante instituții din domeniul sanitar din Botoșani, diagnosticat cu COVID- 19. Și soțul său a fost declarat pozitiv

  1. Paguba in loboda !Am platit o suma de doua ori din cauza functionarilor de la casa de asigurari Bt. Cu toate ca am dovedit plata prin transfer bancar,recunoscuta in contabilitate ,functionarii casei de asigurari nu au retras de la fisc titlul executoriu .Am platit suma respectiva in termenul stability dar nu a interesat pe nimeni de la casa de asigyurari Bt,am fost in audienta la toti sefii casei ,se rezolva ,se rezolva……,pana la urma fiscul mi-a retinut suma din cont.Sa dea covidul in ea casa de asigurari ca stau si i-au bani degeaba !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *