Surpriză în politică! Doina Federovici va fi candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani

Forurile de conducere ale PSD Botoșani au votat desemnarea președintelui Organizației Județene, Doina Federovici pentru candidatura la șefia Consiliului Județean.

Sunt onorată de candidatura la cea mai importantă funcție a județului. Le mulțumesc colegilor pentru votul de încredere și pentru susținerea pe care mi-au arătat-o astăzi, dar mai ales în ultimii 4 ani și pe tot parcursul carierei mele politice atât la nivel local, cât și la nivel central. Am trecut împreună prin multe competiții electorale, am bătut județul în lung și în lat alături de fiecare dintre colegii mei parlamentari, primari, consilieri locali și județeni, am muncit cot la cot și ne-am pus permanent în slujba botoșănenilor. Trebuie să mergem mai departe, să continuăm să facem lucruri bune pentru oameni. Pentru echipa PSD Botoșani, fiecare botoșănean contează, chiar dacă nu am reușit de fiecare dată, din motive care nu au ținut de noi, să finalizăm la timp obiectivele propuse. Principalii noștri aliați sunt oamenii din fiecare localitate din județul Botoșani”, a declarat Doina Federovici.

Potrivit unui comunica al social democraților din Botoșani, PSD vine în fața fiecărei comunități locale cu oameni onești, serioși, cu experiență, gospodari, care știu ce să facă pentru a ridica comunele și orașele în care candidează, aceștia fiind validați în totalitate astăzi.

Nu am făcut nicio concesie! Pentru fiecare primărie și consiliu local avem oameni bine pregătiți, care au experiență în administrația locală și care vor să se implice în rezolvarea problemelor comunităților din care provin. Botoșănenii au cele mai mari așteptări de la echipa social-democrată! Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați de Iohannis și de Orban, de toți liberalii din Botoșani. Numai vorbe! Rezultate Zero! Avem tot ce ne trebuie ca să revenim la Guvernare, la nivel național, iar la nivel local să câștigăm cele mai multe primării și consilii locale, să câștigăm primăria municipiului Botoșani și să continuăm obiectivele de investiții de la Consiliul Județean!”, a subliniat Doina Federovici.

Potrivit comunicatului, datele oficiale atestă prăpastia uriașă dintre creșterea caracteristică guvernării PSD și prăbușirea din toate domeniile produsă de politica haotică a PNL, după numai 9 luni de guvernare. PSD este partidul creșterii economice, al dezvoltării, al veniturilor mărite, al bunăstării și al unui nivel de trai ascendent, al investițiilor susținute și al creșterii masive a locurilor de muncă. PNL este partidul căderii economice, al regresului, al tăierilor, al pierderii locurilor de muncă, scăderii nivelului de trai, prăbușirii investițiilor și împovărării generațiilor viitoare cu datorii crescute într-un ritm fără precedent. Într-un cuvânt, PNL este partidul austerității.

Ori de câte ori a guvernat PSD, România a progresat economic și social. De câte ori a guvernat PNL, România s-a prăbușit. Aceasta este diferența între PSD și PNL. PSD e cu faptele! PNL e doar cu vorbele!”, se mai arată în comunicat.

2 thoughts on “Surpriză în politică! Doina Federovici va fi candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani

  1. Aaaaa…
    Doamna care statea in genunchi si-l implora pe Dragnea sa candideze la presedintia Romaniei.
    Abia astept ziua votului si … sa dea Domnul sa nu se razgandeasca.

  2. Pe astia nu ii amendeaza nimeni? Madam e fara masca, mai sunt vreo doi la masa fara masca, distanta de 1.5 metri nu e respectata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *