Angajări în sistemul bugetar. Două instituții publice din Botoșani au scos la concurs mai multe posturi

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inginer agronom.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:  07 august 2020: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 14 august 2020, ora 09.00: proba scrisă; 14 august 2020, ora 12.00: proba interviu. Vezi aici condițiile!

De asemenea, Primăria Comunei Mihăileni, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a mai  multor funcții contractuale de execuție vacante, în cadrul proiectului „SENIORUM – Măsuri pentru reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice din comuna Mihăileni. Se angajează de la manager proiect până la îngrijitor, asistent medical, kinetoterapeut, medic familie, asistent social, sofer și femeie de serviciu.

Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *