Meciul CFR Cluj – Botoșani nu se mai joacă. Există o variantă ca meciul să se dispute în acest campionat

Meciul CFR Cluj – Botoșani, care ar fi trebuit să aibă loc duminică, 26 iulie, nu se va mai juca, a anunțat oficial Liga Profesionistă de Fotbal.

„Meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute duminică, 26 iulie, cu începere de la ora 21.00, nu se va mai juca din cauza apariției mai multor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă”, a comunicat LPF.


Anunțul LPF complică teribil situația lui CFR Cluj. Singura variantă, una extremă pentru campioană, ar fi ca partida să fie reprogramată în intervalul 28 iulie – 3 august.

Cum CFR a avut ultimul caz pozitiv pe 23 iulie, legea impune să se testeze peste alte 5 zile. Astfel, nu s-a putut da undă verde disputării partidei cu Botoșani.

Marți ar fi următoarea testare pentru CFR și, dacă nu mai sunt cazuri noi de coronavirus, va primi dreptul să joace. Deci, în intervalul 28 iulie – 3 august, CFR ar trebui să dispute 3 meciuri: reprogramarea cu Botoșani, restanța cu FCSB și duelul de la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com