Coordonatorul Pro România Botoșani: Cel mai bine ar fi ca alegerile din septembrie să fie amânate pentru sănătatea românilor

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, consideră că Guvernul Orban nu trebuia să se grăbească cu alegerile locale și să pună pe locul al doilea sănătatea românilor.

Parlamentarul botoșănean a declarat că joi, la nivel național au fost raportate peste 1000 de cazuri COVID 19, respectiv peste 40 mii de infectări de la începutul pandemiei. 

În aceste condiții, Guvernul Orban trebuia să nu se grăbească și să nu pună pe locul al doilea sănătatea românilor și pe primul loc alegerile locale. Se grăbesc să facă alegeri ca să nu mai piardă niște procente. Mi se pare o bătaie de joc așa ceva. Sănătatea românilor trebuie pusă pe primul loc. Sunt riscuri de contaminare numai când mă gândesc la campanie, pentru că e etapă de strângere de semnături și trebuie să te întâlnești cu oamenii (…) Nu vreau să mă gâdesc la ziua de vot: cu aceeași stampilă să voteze mii de persoane”, a menționat Huncă.

Parlamentarul crede că prezența la vot, în aceste condiții, va fi una scăzută. Huncă susține că cel mai bine ar fi ca alegerile din septembrie să fie amânate.

Guvernul actual, împreună cu președintele țării, nu sunt responsabili de sănătatea oamenilor, atâta timp cât nu-i interesează decât procentele cu care vor câștiga alegerile locale. Cel mai bine ar fi ca alegerile din septembrie să fie amânate pentru sănătatea românilor”, a mai spus parlamentarul.

 

 

2 thoughts on “Coordonatorul Pro România Botoșani: Cel mai bine ar fi ca alegerile din septembrie să fie amânate pentru sănătatea românilor

  1. Dar v.v.p., impreuna cu ramolitul c.p.t., ne-au spus ca suntem stat militienesc, ca trebuie redeschise toate, ca sunt ingradite nepermis drepturile omului.
    Chiar a votat si si-a obligat parlamentarii din pro.cevaul asta sa voteze impotriva instituirii starii de alerta.
    Ne-a spus ca mergem in directia gresita, ca trebuie sa avem totala libertate, ca masurile sunt gresite.
    Acum s-a sucit si te-a trimis sa ne spui ca nu ne mai trebuie atata relaxare?!
    Ce sa fie in spatele acestor umori pontiste ?!
    Aveti legaturi cu sputnik?!
    Tot mai staruie o intrebare – voi, parlamentarii lui pro.ceva, cand veti actiona ca reprezentanti ai unor oameni sau cand veti gandi singuri ?!
    Daca tot gandeste seful de partid, de ce sa nu avem sparlament cu 6-8 membri ( cate partide veti fi fiind acum in acest cotet ) ?!
    De ce ne trebuie inca 600 de pinguini ( cu imensele lor cheltuieli ) daca DOAR dati din cap in sensul cerut de SEFU’ ?!
    Si uite-asa am avea si bani pentru pensii si alocatii – voi, cei 600, tocati mai multI bani decat este nevoie lunar pentru toti pensionarii tarii.

  2. Când ești consecventă, madam? Când spui că nu e nici un pericol, sau când ceri amânarea alegerilor pentru căar pune în pericol viețile oamenilor? Minți cum respiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *