A venit rezultatul testului COVID-19 în cazul șoferului din Botoșani, mort în accident

Bărbatul de 42 de ani, din Dorohoi, care a murit în accidentul de la Dealu Mare, nu avea coronavirus. Rezultatul testului a fost negativ, iar familia îl ia acasă pentru a-l înmormânta creștinește.

Bărbatul era suspectat de infecția cu virusul COVID-19 după ce pe un plămân s-a găsit o masă mată tipică coronavirusului. Autoritățile au vrut să înlăture orice urmă de îndoială pentru a nu le pune în pericol și pe rudele acestuia.

El a murit în accident și astăzi spun că l-au găsit suspect de coronavirus.  Ne-au purtat dintr-o parte in alta, era inconștient pe targa doar în lenjeria intimă, cateva bandaje in jurul picioarelor si un guler in zona gatului! Sau astfel se duce un pacient care se lupta intre viata si moarte, era purtat de la o secție la alta prin curtea spitalului Dorohoi, fara a-l proteja in vreun fel de alți posibili bolnavi de Covid! Fara a fi ajutat sa respire,pur si simplu gol, inconstient in văzul tuturor! Cu atat mai mult in ochii nostri ce eram neputinciosi si il priveam de dupa poarta spitalului! După anunțarea decesului nu ne-a mai explicat nimeni ce i-au făcut, ce analize avea, ce ii ieșise la CT! Am stat la poarta spitalului ca niste câini cu speranta ca cineva o sa vina si o sa ne spuna ceva”, spunea o rudă a bărbatului.

FOTO A murit în accident rutier, dar este suspect de COVID-19. Rudele unui bărbat din Botoșani sunt scandalizate. „Era inconștient pe targă, doar în lenjeria intimă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *